Curier 13 Lei la comenzi peste 50 lei

Confidentialitatea datelor

In scopul garantarii si protejarii drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice, SC OKART MOBILIUM SRL are, potrivit dispozitiilor imperative ale Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal obtinute in exercitarea activitatilor specifice obiectului de activitate al societatii.
Cu respectarea prevederilor legale, furnizarea datelor cu caracter personal este obligatorie in vederea derularii/initierii de raporturi juridice cu SC OKART MOBILIUM SRL, prin intermediul magazinului pupo.ro. Prin urmare, in cazul refuzului persoanei fizice si/sau juridice de a furniza aceste date, SC OKART MOBILIUM SRL va refuza initierea raporturilor juridice, fiind in imposibilitatea realizarii obiectului de activitate.
Destinatia datelor cu caracter personal furnizate magazinul Pupo.ro: informatiile prevazute sunt destinate utilizarii de catre SC OKART MOBILIUM SRL si/sau comunicarii numai urmatorilor destinatari: angajatii SC OKART MOBILIUM SRL, alte persoane fizice/juridice care prelucreaza datele personale in numele SC OKART MOBILIUM SRL (ex: avocati, consultanti, contabili, auditori), societati bancare partenere, autoritatea judecatoreasca, autoritatile publice centrale si locale, societati de asigurare/reasigurare, alte institutii abilitate de lege sa solicite aceste categorii de date.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR
Ce facem cu informatiile dumneavoastra?
Cand achizitionati ceva din magazinul nostru, ca parte din procesul de vanzare, suntem nevoiti sa colectam unele informatii personale cum ar fi numele dumneavoastra, adresa, adresa de email. Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor noastre
Cand accesati site-ul pupo.ro, In mod automat acesta primeste protocolul IP al calculatorului dumneavoastra (IP-ul), lucru care ne ajuta la optimizarea site-ului conform sistemului de operare folosit sau motorului de cautare.
Email-uri de marketing: Intotdeauna cu permisiunea dumneavoastra, este posibil sa primiti emailuri despre magazinul nostru, produsele noi sau alte noutati.

ACORDUL DUMNEAVOASTRA 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, magazinul Pupo.ro are obligatia de a administra In conditii de maxima siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Informatiile Inregistrate sunt destinate realizarii tranzactiei (vanzarii) si pot fi transmise tertilor, cu precadere altor companii care apartin grupului. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Site-ul pupo.ro are dreptul sa distribuie aceste informatii despre dumneavoastra catre Distribuitorii sai, care pot folosi informatia in aceleasi scopuri ca si pupo.ro
Pupo.ro are de asemenea dreptul sa transfere informatii despre dumneavoastra catre terti in urmatoarele cazuri:
• acelora care ofera companiei noastre produse sau servicii colaterale serviciilor noastre, cum ar fi Shopify inc.;
• tertelor parti atent selectionate, despre care consideram ca ofera produse ori servicii ce v-ar putea interesa (vezi sectiunea “SERVICII OFERITE DE TERTI” din Termeni si Conditii)

CUM OBTINEM ACORDUL DUMNEAVOASTRA?
Atunci cand ne furnizati informatii personale pentru a finaliza o comanda, verificand cardul dumneavoastra, plasand o comanda, facand demersurile pentru livrare sau cumparare, inseamna ca in mod implicit va dati acordul pentru ca informatiile dumneavoastra sa fie colectate si folosite pentru acel motiv in mod specific.
Daca va vom cere informatii personale pentru un alt motiv, cum ar fi comunicarile de marketing, va vom cere in mod direct acordul dumneavoastra specific pentru aceste comunicari si aveti oportunitatea de a fi de acord sau nu.

CE SE INTAMPLA DACA VA RAZGANDITI
Daca v-ati dat acordul pentru folosirea informatiilor tale personale si v-ati razgandit, puteti sa ne anuntati acest lucru printr-un mail pe adresa office@pupo.ro
Conform Legii nr. 677/2001, beneficitati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne adresati o solicitare semnata si datata pe adresa de email office@pupo.ro . De asemenea va este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei. Orice modificare sau stergere a datelor va fi operata cat mai repede posibil dupa primirea solicitarii.

DEZVALUIREA INFORMATIILOR PERSONALE
Exista posibilitatea sa va dezvaluim informatiile personale daca ne sunt cerute pe cale legala sau daca acest lucru Incalca Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului expunandu-ne la o situatie cu caracter ilegal.

HOSTINGUL
Magazinul nostru este gazduit de Romarg Romania (https://www.romarg.ro) Acestia ne pun la dispozitie hostingul pe servere dedicate. Informatiile dumneavoatra sunt stocate in serverele acestora. Informatiile dumneavoastra sunt in siguranta, stocate in servere securizate cu firewall.

PLATILE
Daca ati ales un procesator de plati pentru a finaliza comanda, atunci Shopify va colecta datele cardului dumneavoastra. Toate informatiile sunt cryptate conform protocoalelor (PCI-DSS) Payment Card Industry Data Security Standard. Datele tranzactiei sunt stocate doar cat este necesar pentru a finaliza comanda. Dupa ce tranzactia a fost efectuata, toate infomatiile cardului dumneavoastra sunt sterse imediat.
Toti procesatorii de plati integrati in pupo.ro sunt evaluati conform standardelor (PCI-DSS) si supravegheati de PCI Security Standard Council acesta fiind organismal de supraveghere international creat prin efortul procesatorilor cunoscuti ca Visa, Mastercard, American Express and Discover. Respectarea acestor standarde este conforma un grad ridicat de siguranta a tranzactiilor pe site-ul pupo.ro

SERVICIILE OFERITE DE TERTI
In general, serviciile oferite de terti si utilizate de noi, doar vor colecta, folosi si dezvalui informatiile dumneavoastra strict in limita serviciilor furnizate. In orice caz, toti furnizorii de servicii terti au politici de securitate a informatiei care pot fi consultate de catre dumneavoastra in momentul folosirii lor. Este important de mentionat ca anumiti furnizori pot fi locati in alte tari decat Romania. Prin urmare daca va veti da acordul implicit si veti actiona in vederea finalizarii unei tranzactii, este important sa stiti ca informatiile dumneavoastra personale vor fi supuse legilor si jurisdictiei din locatia furnizorului. De exemplu, daca dumneavoastra sunteti locat In Romania si tranzatia este procesata de un procesator cu cardul localizat In Canada, atunci informatiile dumneavoastra personale folosite pentru Incheierea tranzactiei pot fi subiectul unei potentiale dezvaluiri conform legislatiei curente In Canada. Odata ce ati parasit magazinul online sau daca sunteti redirectionat catre site-ul sau aplicatia unui furnizor tert, nu mai sunteti sub incidenta Termenilor si Conditiilor care guverneaza acest site. In cazul in care oricare dintre aceste masuri prevazute de acesti termeni si aceste conditii sunt declarate nule sau neavenite, astfel de masuri vor fi interpretate de asa maniera Incat sa reflecte cat mai bine intentiile initiale ale pupo.ro, iar restul de masuri vor fi considerate in continuare legal valabile. Neaplicarea sau neridicarea unei pretentii legitime din partea pupo.ro pentru oricare dintre masurile prevazute in acesti termeni si conditii sau neexercitarea oricarui alt drept nu vor fi considerate o renuntare de catre pupo.ro la astfel de masuri sau drepturi daca renuntarea nu se face explicit si in scris.

INTEGRAREA SERVICIILOR SI CONTINUTULUI UNOR TERTE PARTI
Este posibil ca site-ul pupo.ro sa incorporeze continut de la terti si din alte site-uri, cum ar fi videoclipuri YouTube, harti de la Google Maps, fluxuri RSS sau grafice. Acest lucru presupune intotdeauna ca furnizorii de continut proceseaza adresa IP pentru ca dvs. sa puteti vizualiza continutul respectiv. Site-ul pupo.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru procesarea datelor de catre furnizorii de continut. Recomadam sa va informati in legatura cu politica acestora de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal.

LINKS
Odata ce ai accesat un link din site-ul nostru, acesta te poate redirectiona in afara lui pe pagina aferenta linkului. Nu suntem responsabili pentru politicile de securitatea informatiei sau protectia informatiilor cu caracter personal de pe site-ul accesat si va recomandam ferm sa le cititi de fiecare data. Accesarea unor astfel de site-uri se face strict pe raspunderea dumneavoastra .

SECURITATEA
Pentru a proteja informatiile dumneavoastra personale, pupo.ro isi ia toate masurile rezonabile de siguranta, respectand in totalitate legislatia in vigoare, si urmareste bunele practice din industrie pentru a evita pierderi accidentale, accesari ilegale, dezvaluiri sau distrugeri. Toate informatiile legate de platile cu cardul sunt cryptate conform celor mai Inalte tehnologii de securitate a datelor existente pe piata (SSL) si stocate folosind AES-256 ca mecanism de criptare. In acest fel metoda de transmiterea a informatiilor este 100% sigura, noi urmand cele mai stricte standarde PCI-DSS de Securitate In domeniul comertului online.

COOKIES
Anumite informatii care nu constituie date personale si nu permit identificarea utilizatorului pot fi inregistrate de server-ele utilizate de pupo.ro (browser-ul utilizat, adresa IP etc.). Utilizatorul este informat ca un cookie poate fi instalat automat pe browser-ul sau, la accesarea Site-ului. Cookie-ul reprezinta un set de date care nu permite identificarea utilizatorului de internet, dar care serveste la inregistrarea informatiilor privind navigarea utilizatorului In cadrul Site-ului (paginile vizitate, data si ora accesarii etc.). Utilizarea de cookies permite analiza frecventei de accesare a Site-ului, masurarea audientei etc., cu scopul imbunatatirii calitatii Site-ului. Cookie-urile nu se sterg de la sine (aflati cum puteti sa le stergeti pe http://cookies.apti.ro), dar de exemplu cookie-urile de sesiune pot deveni inaccesibile daca sesiunea a fost inactiva pentru o anumita perioada de timp (de regula, 20 de minute). In mod normal, browser-ul dumneavoastra contine o optiune care permite refuzul instalarii de cookies. Acest lucru nu Impiedica conectarea la Site-ul nostru, dar poate avea ca rezultat incarcarea cu Intarziere a paginilor. Informatiile cu caracter personal privind utilizatorul sunt destinate pupo.ro si pot fi transmise tertilor, cu precadere altor companii care apartin grupului. Utilizatorul poate refuza transmiterea datelor sale cu caracter personal, trimitand un e-mail la urmatoarea adresa: office@pupo.ro.

Am organizat cookie-urile pe care le folosim in urmatoarele categorii, pentru a intelege mai usor de ce avem nevoie de ele:

1. Strict necesare - sunt folosite pentru a ne asigura ca puteti folosi site-ul nostru corect si eficient
2. Performanta - sunt folosite pentru a analiza modul In care site-ul nostru functioneaza si cum il putem imbunatati
3. Functionalitate - sunt folosite pentru a imbunatati experienta dumneavoastra de navigare, pentru a va bucura de functionalitati cum este Cosul meu din Magazinul online
4. Informatii trafic / Publicitate - sunt folosite pentru a afla informatii legate de vizita dumneavoastra pe site, de unde ati accesat site-ul nostru si alte informatii asemanatoare

CAPACITATEA DE A CONTRACTA
Potrivit art. 1180 Noul Cod Civil, poate contracta „orice persoana care nu este declarata incapabila de lege si nici oprita sa Incheie anumite contracte”. Prin acceptarea acestor termeni si conditii confirmati, asigurati si garantati faptul ca aveti capacitate deplina pentru a contracta. Prin acceptarea acestor termeni si conditii confirmati, asigurati si garantati faptul ca implicit ca aveti capacitate de exercitiu deplina. Astfel garantati ca varsta dumneavoastra depaseste varsta legala la care puteti accesa produsele si serviciile oferite, atata timp cat pagina de internet: www.pupo.ro poate fi folosita doar de persoanele majore, care au Implinit 18 ani detinand capacitatea deplina de a desfasura actiuni juridice. Nu este recomandat ca persoanele sub 18 ani sa furnizeze date cu caracter personal fara consimtamantul parintilor sau tutorilor. Magazinul Pupo.ro nu solicita si nu va solicita informatii personale de la copii si adolescenti si nu colecteaza in mod intentionat astfel de date, si le va sterge de indata ce va descoperi o astfel de situatie. Veti confirma de asemenea ca nu veti folosi produsele si serviciile pentru nici o activitate imorala si/sau ilegala care ar incalca actele normative ale Romaniei sau ale spatiului Uniunii Europene. Nu veti transmite virusi sau secvente de cod de natura distructiva asupra site-ului sau utilizatorilor sai. Orice tentativa de Incalcare a acestor Termeni si Conditii va duce la incetarea imediata a furnizarii serviciilor de catre pupo.ro si dupa caz implicarea organelor abilitate daca s-a constatat o Incalcare a legii.

SCHIMBARI IN POLITICA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile acestei politici de fiecare data cand dorim sau cand ne este impus acest lucru de normele in vigoare. Prin urmare va rugam sa accesati aceasta sectiune frecvent pentru a fi la curent cu ultimele modificari. Toate modificarile si clarificarile au efect imediat din momentul publicarii pe site. Daca vor fi modificari in aceasta politica de securitate a datelor cu caracter personal, se considera ca v-am notificat aici legat despre ce informatii colectam, cum le folosim, dezvaluim sau alte circumstante. Daca magazinul nostru va fi achizitionat sau va fuziona cu o alta companie, informatiile dumneavoastra este posibil sa fie transferate catre noii proprietari acestia putand sa vanda in continuare produse si servicii catre dumneavoastra.


INTREBARI SAU SOLICITARI
Daca veti dori sa accesati, corectati sau stergeti orice informatie personala dezvaluita catre noi, puteti sa ne contactati pe adresa de email office@pupo.ro sau ne puteti suna pe numerele de contact.
Pentru orice informatie sau neclaritate va rugam sa ne contactati

Ofiter responsabil cu securitatea informatiei
Mirabela Les

Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Ce trist. Nu ai nici un produs in cos.