Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Ce păcat. Nu ai produse în coș

Termeni si conditii

SECTIUNEA 1 - INFORMATII LEGALE PRIVIND SITE-UL PUPO.RO

Site-ul pupo.ro reprezinta un magazin online si este proprietatea firmei Okart Mobilium Srl cu sediul in Cluj, registrul comertului J12/500/2011, CUI RO28125144, capital social 200 Ron, email: office@pupo.ro, telefon mobil +40723115119.
Utilizarea Site-ului este guvernata de acesti termeni si conditii de utilizare.
Prin accesarea Site-ului, utilizatorul de Internet este de acord sa respecte termenii de utilizare de mai jos. Utilizatorul confirma ca a citit, a inteles si a acceptat in intregime aceste conditii de utilizare. Daca utilizatorul nu este de acord cu oricare dintre aceste conditii de utilizare, utilizatorului i se refuza accesarea Site-ului.
Orice noi functionalitati sau instrumente adaugate ulterior fac parte integranta din Termeni si Conditii. Vom actualiza intotdeauna ultima versiune pe aceasta pagina. Ne rezervam dreptul de a adauga, inlocui sau schimba orice parte din acesti Termeni si conditii adaugand modificarile pe site. Este responsabilitatea dumneavoastra de a verifica periodic aceasta pagina pentru eventualele modificari. Prin continuarea accesarii acestui site web veti accepta implicit orice schimbare.

SECTIUNEA 2 - CONDITII GENERALE

Acceptand aceste conditii dumneavoastra declarati ca intelegeti ca toate informatiile schimbate intre Okart Mobilium Srl ca furnizor si dumneavoastra in calitate de client, sunt informatii confidentiale si sunt securizate conform legislatiei romanesti.

Sunteti de acord sa nu copiati, vindeti sau reproduceti partial sau integral orice functionalitate sau continut al acestui site fara acordul nostru. Termenii si conditiile incluse aici cuprind dar nu se vor limita la cele mentionate.

SECTIUNEA 3 - TERMENI SI CONDITII PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI

Continutul site-ului
Pupo.ro face tot posibilul pentru a actualiza continutul site-ului si pentru a furniza utilizatorului informatii corecte. 
Pupo.ro isi rezerva dreptul de a modifica, rezilia, suspenda sau intrerupe orice serviciu sau continut al Site-ului, fara niciun avertisment prealabil.
Utilizatorul poate semnala orice eroare sau omisiune la urmatoarea adresa de e-mail: office@pupo.ro

Orice utilizare a Site-ului care nu este conforma cu scopul initial al acestuia si orice incalcare a acestor termeni si conditii pot conduce la aplicarea de sanctiuni penale si civile prevazute de lege.

Accesarea site-ului
Accesarea serviciilor se face prin intermediul unui dispozitiv (calculator, tablet, telefon etc) conectat la o retea de telecomunicatii care permite accesarea Site-ului in conformitate cu protocoalele de comunicatie folosite in mod obisnuit de Internet.
Pupo.ro face tot posibilul sa mentina accesibilitatea Site-ului 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, totusi, fara a-si asuma nicio obligatie in acest sens. Accesarea Site-ului poate fi temporar intrerupta pentru intretinere, actualizare si orice alte scopuri.
In niciun caz, Okart Mobilium Srl nu va fi trasa la raspundere pentru aceste intreruperi sau pentru orice consecinte pe care le poate suporta utilizatorul.
In plus, Okart Mobilium Srl nu va fi trasa la raspundere pentru existenta malware pe site-ul sau si nici pentru orice consecinte pe care le poate suporta utilizatorul.

Links
Odata ce ai accesat un link din site-ul nostru, acesta te poate redirectiona in afara lui pe pagina aferenta linkului. Nu suntem responsabili pentru politicile de securitatea informatiei sau protectia informatiilor cu caracter personal de pe site-ul accesat si te incurajam sa le citesti de fiecare data. Accesarea unor astfel de site-uri se face strict pe raspunderea ta.

SECTIUNEA 4 - PROPRIETATEA INTELECTUALA

Marci comerciale inregistrate
Marcile inregistrate care apar pe Site sunt proprietatea pupo.ro si/sau proprietatea societatii-mama Okart Mobilium Srl sau brand-uri care apartin tertilor care au autorizat utilizarea acestor marci comerciale de catre pupo.ro si/sau societatea-mama.
Accesarea Site-ului nu acorda alte drepturi decat vizualizarea continutului Site-ului.
Publicarea acestui Site pe Internet nu elimina obtinerea oricarei licente de utilizare a marcilor comerciale citate, orice astfel de utilizare depinzand de autorizarea expresa, prealabila, scrisa a detinatorului(ilor) marcii.

Drepturile de autor, marcile comerciale si patentele
Site-ul constituie proprietate intelectuala protejata de drepturile privind proprietatea intelectuala.
Toate elementele Site-ului sunt proprietatea exclusiva a pupo.ro si/sau a societatii-mama, care sunt singurele entitati autorizate sa exercite drepturile de proprietate intelectuala relevante. Utilizatorul nu dobandeste nicio licenta sau niciun alt drept decat acela de a accesa Site-ul. Site-ul si componentele sale sunt protejate de legislatia din Romania si conventiile internationale privind respectarea drepturilor de autor, design, marci comerciale si patente.
Reproducerea si/sau reprezentarea acestor componente este autorizata numai in scop informativ, cu aplicabilitate strict personala si privata.
Toate cererile de autorizare trebuie transmise la urmatoarea adresa de e-mail: office@pupo.ro

Drepturi de autor privind imaginile
Toate drepturile de autor privind imaginile de pe site-ul pupo.ro apartin Okart Mobilium Srl sau furnizorilor terti care au acordat o licenta de folosire a lor catre pupo.ro
Daca nu se prevede altceva, in cazul in care utilizatorul de Internet incarca materiale pe acest Site, utilizatorul de Internet acorda pupo.ro, societatilor afiliate si reprezentantilor acesteia dreptul neexclusiv, liber de redevente, perpetuu, irevocabil, cu posibilitatea completa de acordare de sublicente, cu scopul de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea lucrari derivate din astfel de continut, distribui, copia si afisa orice astfel de continut in intreaga lume, in orice forma, pe orice suport sau prin orice tehnologie cunoscute in prezent sau care vor fi dezvoltate ulterior. Utilizatorul de Internet declara si garanteaza ca materialele pe care le incarca sunt corecte; ca utilizarea materialelor nu incalca acesti Termeni de utilizare si nu va aduce prejudicii niciunei persoane sau entitati; si ca utilizatorul de Internet va despagubi pupo.ro , societatea-mama, societatile afiliate acesteia, furnizorii, agentii, administratorii, directorii, angajatii, reprezentantii, partenerii, filialele, succesorii si cesionarii acesteia in cazul oricaror pretentii rezultate din materialele incarcate de utilizatorul de Internet.
 

SECTIUNEA 5 - ACURATETEA SI ACTUALIZAREA INFORMATIILOR

Continutul acestui site este furnizat pentru informare generala si nu ar trebui sa fie folosit in luarea deciziilor fara consulta mai multe surse de informatii. Folosirea oricarui continut de pe acest site in luarea deciziilor se face pe riscul dumneavoastra.

Ne rezervam dreptul de a modifica continutul permanent dar precizam ca nu avem nici o obligatie in a actualiza orice informatie de pe site. Este responsabilitatea dumneavoastra in a verifica toate modificarile facute pe site.

SECTIUNEA 6 - MODIFICAREA PRETURILOR SI SERVICIILOR

Schimbarea preturilor produselor se va face de cate ori consideram ca este nevoie fara o anuntare prealabila. Ne rezervam dreptul de a modifica sau intrerupe orice serviciu sau pret, oricand, fara o notificare in acest sens.

SECTIUNEA 7 - PRODUSE

Anumite produse sau servicii pot fi limitate cantitativ sau ca disponibilitate in timp. Ne rezervam dreptul, dar nu suntem obligati, sa limitam vanzarea produselor si serviciilor la anumite regiuni geografice in functie de intelegerile pe care le avem cu furnizorii nostri. Toate descrierile produselor/serviciilor dar si preturile acestora pot fi schimbate oricand la decizia noastra fara o notificare prealabila. Ne rezervam dreptul de a creste sau reduce preturile de cate ori consideram necesar. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ca urmare a unei erori umane sau de sistem, pupo.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Okart Mobilium Srl face eforturi constant pentru a oferi clientilor sai cele mai mai bune produse conforme cu legislatia Europeana in domeniu insa nu garanteaza ca acestea vor corespunde calitativ asteptarilor dumneavoastra. Scopul nostru este de a oferi un standard excelent de serviciu, cu toate acestea, daca simtiti ca este posibil sa nu fie realizat acest lucru, va rugam sa ne anuntati. Tratam cu maxima responsabilitate toate solicitarile, si depunem toate eforturile pentru a le rezolva cat mai repede posibil.

Livrarea
Livrarea produselor se va face prin intermediul firmelor de curierat sau postei imediat dupa confirmarea telefonica, sau prin email a comenzii, dar nu mai tarziu de 30 de zile calendaristice de la primirea comenzii (daca partile nu au convenit de comun acord asupra unui alt termen de livrare). Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule. Incasarea banilor se va face de agentul care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice sau pe mail si nimic altceva in plus. Important! Nu avem taxe si comisioane ascunse! In momentul receptionarii produselor platiti exact cat v-a fost confirmat la telefon si pe email.
 
Comanda
Orice produs este diponibil la achizitie in masura in care exista stoc pentru el in momentul lansarii comenzii. Finalizarea comenzii presupune consimtamantul dumneavoastra implicit pentru furnizarea unor informatii personale sau pentru a fi contactat de reprezentantii pupo.ro.
Comanda poate fi anulata in orice moment de pupo.ro fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
 • Invalidarea cardului de catre banca sau procesatorul de plati
 • Furnizarea de informatii incorecte sau incomplete
 • Furnizarea de date fictive sau tentative de frauda.

Procedura de returnare a produselor
In situatia putin probabila in care produsul achiztionat este nefunctional sau are vicii de fabricatie, pupo.ro il va inlocui pe loc fara alte formalitati. In acest caz toate cheltuielile de livrare si retur vor fi suportate de catre noi. In eventualitatea in care nu putem inlocui produsul din motive de stoc, iti vom rambursa banii in termen de 7 zile de la data returnarii catre noi.

Legislatie
Potrivit art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014 aveti dreptul de a va retrage din contract, respectiv de a returna un bun achiztionat, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea vreunui motiv si fara a suporta alte costuri exceptand cele de livrare. Prima zi din cele 14 stabilite de lege este considerata ziua in care ati intrat in posesia fizica a bunului. Daca ati facut o singura comanda cu produse multiple care se livreaza la date diferite, ziua a 14-a, va fi considerata ziua in care ati primit ultimul produs din comanda.
 In cazul in care doriti sa va retrageti din contract in termenul legal, este necesar sa returnati si eventualele cadouri care au insotit produsul sau pachetul. In cazul in care comanda a fost achitata, pupo.ro va va rambursa banii in maxim 14 zile de la data primirii solicitarii de la receptia produsului returnat sau dupa primirea dovezii ca produsele au fost expediate catre vanzator.
In acest caz, singura modalitate prin care vor fi rambursati banii catre dvs. tine va fi prin transfer bancar. Mai exact:
 • Pentru comenzile efectuate cu plata ramburs – vom returna banii prin virement bancar.
 • Pentru comenzile efectuate cu cardul online – vom returna banii in contul de card din care a fost efectuata plata. 
Pupo.ro isi rezerva dreptul de a amana rambursarea sumei pana la primirea bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.
In situatia exceptionala in care nu vom putea livra un produs, pupo.ro va va informa imediat si vom returna banii in termen de maxim 7 zile de la data la care am constatat imposibilitatea livrarii.
 
Conditii de retur
Conform legislatiei Romaniei puteti returna orice produs cumparat online in termen de 14 zile de la data primirii acestuia in urmatoarele conditii:
 • Sa nu prezinte urme de asamblare, zgarieturi, lovituri
 • Sa aiba ambalajul etichetele si acesoriile intacte
 • Sa nu prezinte semne de utilizare – produsul nu trebuie sa fi fost folosit in exterior si sa nu prezinte urme de utilizare sau montaj
 • In cazul in care au fost achiztionate mai multe produse diferite sau de acelasi fel, nu se va returna decat singurul produs desigilat. Restul vor fi acceptate doar daca sunt sigilate.
 • Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
 • Produsul returnat trebuie sa fie insotit de certificatul de garantie in original, daca acesta este emis de producator/distribuitor.
 • In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G Nr.34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G Nr.34/2014
 • In cazul retururilor repetate (peste 3 retururi nefondate) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului si inregistrarea de comenzi noi.

Daca produsul nu corespunde cerintelor sau asteptarilor dumneavoastra va recomandam evitarea utilizarii sau montarii lui. In cazul in care doriti returnarea produsului va rugam sa ne contactati in 24 de ore de la primirea lui, pe mail sau pe telefon pentru a demara procedurile de retur.
Achizitionarea unui produs dintr-un magazine online este asimilata contractelor la distanta. Puteti denunta unilateral contractul insa costurile de rambursare a produselor catre vanzator vor cadea in sarcina dvs. dupa ce ne veti anunta in prealabil. Returnarea produsului nu se poate decat prin intermediul curierilor rapizi.
Renuntarea la un produs se poate face doar in cazul in care ati achizitionat produsul prin intermediul unui curier. Conform OU 34/2014, daca produsul returnat este deteriorat sau si are semne de utilizare sau nu mai corespunde estetic pentru a fi vandut ca produs nou, avem dreptul de a refuza produsul.

Exceptari de la dreptul de retragere
Conform O.U.G Nr 34/ 2014 Art.16 Litera e) fac exceptie de la dreptul de retaregere si nu pot fi returnate articole de igiena (Ex: Pompe de san, aspiratoare nazale , sterilizatoare, aparate aerosol, tampoane san , suzete etc. sau care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid )
Art 16 Litera e " furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
Pentru contactarea in vederea returnarii produselor, va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe office@pupo.ro sau la telefonul de contact 0723115119 care sa contina urmatoarele informatii:
 • prenumele si numele
 • e-mail-ul
 • numarul de telefon
 • data achizitionarii produsului
 • adresa de corespondenta
 • contul bancar in care sa fie livrati banii (la plata ramburs)
 • (optional) o scurta motivatie
Garantia produselor
Site-ul pupo.ro face eforturi permanent pentru a oferi clientilor sai produse de cea mai buna calitate si sigure pentru copii. Toate produsele comercializate de pupo.ro raspund celor mai inalte standard de siguranta asa cum sunt ele definite in legislatia europeana si romana.
Produsele comercializate de pupo.ro au garantia oferita de producatorul respectivului produs. Garantiile se solutioneaza prin repararea sau inlocuirea produsului.  Transportul conform garantiei se va efectua pe cheltuiala pupo.ro iar solutionarea garantiei se va face in termen de maxim 15 de zile calendaristice. (legea 449/2004 privind garantiile)
 
Nu fac obiectul garantiei
Conform legii nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, medumneavoastra sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.
Pentru contactarea in vederea garantiei, va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe office@pupo.ro sau la telefonul de contact 0723115119 care sa contina urmatoarele informatii:
 • prenumele si numele.
 • e-mail-ul
 • numarul de telefon
 • data achizitionarii produsului
 • adresa de corespondenta
 • descrierea problemei care face obiectul garantiei.

Link-uri utile: http://www.anpc.gov.ro/

SECTIUNEA 8 - PROCEDURA DE RECLAMATII

Reclamatiile referitoare la produsele comercializate sau continutul /functionalitatea site-ului pupo.ro vor fi transmise folosind formularul aflat pe pagina de internet, accesibil la pagina de "contact", prin email la adresa office@pupo.ro 

Pentru o solutionare rapida a reclamatiei este nevoie ca reclamatia sa contina in mod obligatoriu elemente de identificare de tipul:

 • prenumele si numele reclamantului
 • e-mail-ul
 • numarul de telefon
 • data achizitionarii produsului
 • adresa de corespondenta
 • descrierea problemei la care se refera reclamatia.

Toate reclamatiile vor fi analizate cu responsabilitate si disponibilitate de catre Okart Mobilium Srl si la tote reclamatiile se va oferi un raspuns in maxim 30 de zile de la data depunerii acestora.

SECTIUNEA 9 - LIMBA

Limba utilizata in toate comunicarile scrise sau electronice intre toate partile implicate este limba romana

SECTIUNEA 10 - ACURATETEA INFORMATIILOR SI FACTURAREA

Prin folosirea pupo.ro sunteti de acord sa ne furnizati informatii complete si corecte necesare pentru achizitionarea produselor si serviciilor oferite.

SECTIUNEA 11 - ERORI, INADVERTENTE SI OMISIUNI

Ocazional exista posibilitatea ca anumite informatii expuse in site-ul pupo.ro sa contina erori de introducere, informatii incomplete sau alte omisiuni care pot fi legate de descrierea produselor, preturi, oferte sau disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a corecta orice eroare, inadvertenta sau omisiune, de a schimba sau inlocui orice informatie sau de a anula orice comanda daca constatam erori in acest sens. Acest lucru nu va atrage nici o obligatie din partea noastra in a notifica clientii legat de comenzile viitoare sau deja introduse.

SECTIUNEA 12 - UTILIZARE INTERZISA

In completare la Termenii si Conditiile prezentate , este interzisa utilizarea acestui site sau a continutului acestuia pentru activitati ilegale, pentru a implica alte persoane in activitati ilegale, pentru a incalca orice lege internationala, locala sau nationala, pentru a incalca drepturi de proprietate intelectuala, pentru a abuza, insulta, defaima, intimida sau discrimina pe oricine pe baza de orientare sexuala, religie, rasa, nationalitate, origine sau dizabilitate, pentru a introduce date false, pentru a transmite virusi informatici sau orice alt tip de cod informatic care ar putea fi folosit intr-un mod prin care ar afecta functionalitatea sau operabilitatea oricarui alt site sau a internetului. Este interzisa folosirea sau implicarea pupo.ro sau a continutului sau in colectarea sau monitorizare oricaror informatii personale, pentru a spama, pentru orice scop obscen sau imoral sau care poate interfera cu functionalitati de securitate ale altor site-uri sau Internetului. Ne rezervam dreptul de a intrerupe orice furnizare de informatii, produse sau servicii in cazul in care avem suspiciuni referitoare la o utilizare rezonabila a site-ului conform scopului pentru care a fost creat.

Nu vom fi responsabili pentru eventualele pierderi sau daune cauzate de un virus, sau alte materiale daunatoare tehnologic care pot infecta echipamentele computerului, programele de calculator, datele sau alte materiale de proprietate din cauza utilizarii de catre dvs. a site-ului nostru sau descarcarea oricarui continut de pe el sau pe orice site legat de acesta.

SECTIUNEA 13 - LIMITAREA GARANTIILOR SI A RASPUNDERII

Nu garantam ca utilizarea site-ului pupo.ro va fi sigura, lipsita de erori sau neintrerupta. Nu garantam ca rezultatele cautarii sau informatia de pe site-ul pupo.ro va fi sigura, lipsita de erori sau neintrerupta.

Ca utilizator sunteti de acord in mod explicit ca utilizarea site-ului se face pe propriul dumneavoastra risc. In nici un caz Okart Mobilium Srl, site-ul pupo.ro, directorii, angajatii, colaboratorii, furnizorii, agentii, furnizorii de service, nu vor fi implicati in orice accidentare, pierdere, despagubire sau orice consecinta legala directa sau indirecta, speciala, sau pierdere financiara sau orice alta situatie similara. Daca utilizati serviciile noastre in numele unei companii, compania respectiva accepta prezentii Termeni si conditii. Compania respectiva ne va apara si ne va despagubi pe noi, partenerii, functionarii, agentii si angajatii nostri impotriva oricaror pretentii, procese sau actiuni rezultate din sau in legatura cu utilizarea serviciilor sau cu incalcarea prezentilor Termeni si conditii, inclusiv toate raspunderile sau cheltuielile rezultate din pretentiile, pierderile, daunele, procesele, penalizarile, costurile de judecata si onorariile avocatilor.

SECTIUNEA 14 - SUSPENDAREA ACCESULUI

Accesarea site-ului www.pupo.ro poate fi restrictonata sau suspendata fara o notificare prealabila, in cazul in care nu au fost respectate conditiile de utilizare.

SECTIUNEA 15 - CONFIDENTIALITATEA INFORMATIILOR

In scopul garantarii si protejarii drepturilor si libertatilor fundamendumneavoastra ale persoanelor fizice, SC OKART MOBILIUM SRL are, potrivit dispozitiilor imperative ale Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal obtinute in exercitarea activitatilor specifice obiectului de activitate al societatii.

Cu respectarea prevederilor legale, furnizarea datelor cu caracter personal este obligatorie in vederea derularii/initierii de raporturi juridice cu SC OKART MOBILIUM SRL, prin intermediul magazinului pupo.ro. Prin urmare, in cazul refuzului persoanei fizice si/sau juridice de a furniza aceste date, SC OKART MOBILIUM SRL va refuza initierea raporturilor juridice, fiind in imposibilitatea realizarii obiectului de activitate.

Destinatia datelor cu caracter personal furnizate magazinul Pupo.ro: informatiile prevazute sunt destinate utilizarii de catre SC OKART MOBILIUM SRL si/sau comunicarii numai urmatorilor destinatari: angajatii SC OKART MOBILIUM SRL, alte persoane fizice/juridice care prelucreaza datele personale in numele SC OKART MOBILIUM SRL (ex: avocati, consultanti, contabili, auditori), societati bancare partenere, autoritatea judecatoreasca, autoritatile publice centrale si locale, societati de asigurare/reasigurare, alte institutii abilitate de lege sa solicite aceste categorii de date.

SECTIUNEA 16 - CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Ce facem cu informatiile dumneavoastra?
Cand achizitionati ceva din magazinul nostru, ca parte din procesul de vanzare, suntem nevoiti sa colectam unele informatii personale cum ar fi numele dumneavoastra, adresa, adresa de email. Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor noastre
Cand accesati site-ul pupo.ro, In mod automat acesta primeste protocolul IP al calculatorului dumneavoastra (IP-ul), lucru care ne ajuta la optimizarea site-ului conform sistemului de operare folosit sau motorului de cautare.
Email-uri de marketing: Intotdeauna cu permisiunea dumneavoastra, este posibil sa primiti emailuri despre magazinul nostru, produsele noi sau alte noutati.
 
Acordul dumneavoastra
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, magazinul Pupo.ro are obligatia de a administra In conditii de maxima siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Informatiile Inregistrate sunt destinate realizarii tranzactiei (vanzarii) si pot fi transmise tertilor, cu precadere altor companii care apartin grupului. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Site-ul pupo.ro are dreptul sa distribuie aceste informatii despre dumneavoastra catre Distribuitorii sai, care pot folosi informatia in aceleasi scopuri ca si pupo.ro
Pupo.ro are de asemenea dreptul sa transfere informatii despre dumneavoastra catre terti in urmatoarele cazuri:
 • acelora care ofera companiei noastre produse sau servicii colaterale serviciilor noastre, cum ar fi Shopify inc.;
 • tertelor parti atent selectionate, despre care consideram ca ofera produse ori servicii ce v-ar putea interesa (vezi sectiunea “SERVICII OFERITE DE TERTI” din Termeni si Conditii)

Cum obtinem acordul dumneavoastra?
Atunci cand ne furnizati informatii personale pentru a finaliza o comanda, verificand cardul dumneavoastra, plasand o comanda, facand demersurile pentru livrare sau cumparare, inseamna ca in mod implicit va dati acordul pentru ca informatiile dumneavoastra sa fie colectate si folosite pentru acel motiv in mod specific.
Daca va vom cere informatii personale pentru un alt motiv, cum ar fi comunicarile de marketing, va vom cere in mod direct acordul dumneavoastra specific pentru aceste comunicari si aveti oportunitatea de a fi de acord sau nu.
 
Ce se intampla daca va razganditi?
Daca v-ati dat acordul pentru folosirea informatiilor dumneavoastra personale si v-ati razgandit, puteti sa ne anuntati acest lucru printr-un mail pe adresa office@pupo.ro
Conform Legii nr. 677/2001, beneficitati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne adresati o solicitare semnata si datata pe adresa de email office@pupo.ro. De asemenea va este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei. Orice modificare sau stergere a datelor va fi operata cat mai repede posibil dupa primirea solicitarii.
Dezvaluirea informatiilor personale
Exista posibilitatea sa va dezvaluim informatiile personale daca ne sunt cerute pe cale legala sau daca acest lucru Incalca Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului expunandu-ne la o situatie cu caracter ilegal.
 
Schimbari in politica datelor cu caracter personal
Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile acestei politici de fiecare data cand dorim sau cand ne este impus acest lucru de normele in vigoare. Prin urmare va rugam sa accesati aceasta sectiune frecvent pentru a fi la curent cu ultimele modificari. Toate modificarile si clarificarile au efect imediat din momentul publicarii pe site. Daca vor fi modificari in aceasta politica de securitate a datelor cu caracter personal, se considera ca v-am notificat aici legat despre ce informatii colectam, cum le folosim, dezvaluim sau alte circumstante. Daca magazinul nostru va fi achizitionat sau va fuziona cu o alta companie, informatiile dumneavoastra este posibil sa fie transferate catre noii proprietari acestia putand sa vanda in continuare produse si servicii catre dumneavoastra.
 
Serviciile oferite de terti
In general, serviciile oferite de terti si utilizate de noi, doar vor colecta, folosi si dezvalui informatiile dumneavoastra strict in limita serviciilor furnizate. In orice caz, toti furnizorii de servicii terti au politici de securitate a informatiei care pot fi consultate de catre dumneavoastra in momentul folosirii lor. Este important de mentionat ca anumiti furnizori pot fi locati in alte tari decat Romania. Prin urmare daca va veti da acordul implicit si veti actiona in vederea finalizarii unei tranzactii, este important sa stiti ca informatiile dumneavoastra personale vor fi supuse legilor si jurisdictiei din locatia furnizorului. De exemplu, daca dumneavoastra sunteti locat In Romania si tranzatia este procesata de un procesator cu cardul localizat In Canada, atunci informatiile dumneavoastra personale folosite pentru incheierea tranzactiei pot fi subiectul unei potentiale dezvaluiri conform legislatiei curente In Canada. Odata ce ati parasit magazinul online sau daca sunteti redirectionat catre site-ul sau aplicatia unui furnizor tert, nu mai sunteti sub incidenta Termenilor si Conditiilor care guverneaza acest site. In cazul in care oricare dintre aceste masuri prevazute de acesti termeni si aceste conditii sunt declarate nule sau neavenite, astfel de masuri vor fi interpretate de asa maniera Incat sa reflecte cat mai bine intentiile initiale ale pupo.ro, iar restul de masuri vor fi considerate in continuare legal valabile. Neaplicarea sau neridicarea unei pretentii legitime din partea pupo.ro pentru oricare dintre masurile prevazute in acesti termeni si conditii sau neexercitarea oricarui alt drept nu vor fi considerate o renuntare de catre pupo.ro la astfel de masuri sau drepturi daca renuntarea nu se face explicit si in scris.
 
Integrarea serviciilor sau continutului unor terti
Este posibil ca site-ul pupo.ro sa incorporeze continut de la terti si din alte site-uri, cum ar fi videoclipuri YouTube, harti de la Google Maps, fluxuri RSS sau grafice. Acest lucru presupune intotdeauna ca furnizorii de continut proceseaza adresa IP pentru ca dvs. sa puteti vizualiza continutul respectiv. Site-ul pupo.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru procesarea datelor de catre furnizorii de continut. Recomandam sa va informati in legatura cu politica acestora de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal.
 
Links
Odata ce ai accesat un link din site-ul nostru, acesta te poate redirectiona in afara lui pe pagina aferenta linkului. Nu suntem responsabili pentru politicile de securitatea informatiei sau protectia informatiilor cu caracter personal de pe site-ul accesat si va recomandam ferm sa le cititi de fiecare data. Accesarea unor astfel de site-uri se face strict pe raspunderea dumneavoastra.
 
Securitatea
Pentru a proteja informatiile dumneavoastra personale, pupo.ro isi ia toate masurile rezonabile de siguranta si urmareste bunele practice din industrie pentru a evita pierderi accidentale suferite de dumneavoastra, accesari ilegale, dezvaluiri sau distrugeri.
Toate informatiile legate de platile cu cardul sunt cryptate conform celor mai inalte tehnologii de Securitate a datelor existente pe piata (SSL) si stocate folosind AES-256 ca mecanism de criptare. In acest fel metoda de transmiterea a informatiilor este 100% sigura, noi urmand cele mai stricte standarde PCI-DSS de Securitate in domeniul comertului online.

SECTIUNEA 17- COOKIES

Anumite informatii care nu constituie date personale si nu permit identificarea utilizatorului pot fi inregistrate de server-ele utilizate de pupo.ro (browser-ul utilizat, adresa IP etc.). Acestea sunt numite cookies. Utilizatorul este informat ca un cookie poate fi instalat automat pe browser-ul sau, la accesarea site-ului. Utilizarea de cookies permite analiza frecventei de accesare a site-ului, masurarea audientei etc., cu scopul imbunatatirii calitatii site-ului. Cookie-urile nu se sterg de la sine (aflati cum puteti sa le stergeti pe http://cookies.apti.ro), dar de exemplu cookie-urile de sesiune pot deveni inaccesibile daca sesiunea a fost inactiva pentru o anumita perioada de timp (de regula, 20 de minute). In mod normal, browser-ul dumneavoastra contine o optiune care permite refuzul instalarii de cookies. Acest lucru nu Impiedica conectarea la site-ul nostru, dar poate avea ca rezultat incarcarea cu Intarziere a paginilor. Informatiile cu caracter personal privind utilizatorul sunt destinate pupo.ro si pot fi transmise tertilor, cu precadere altor companii care apartin grupului. Utilizatorul poate refuza transmiterea datelor sale cu caracter personal, trimitand un e-mail la urmatoarea adresa: office@pupo.ro.

Ce sunt cookies-urile
Un cookie este o cantitate mica de informatii care este descarcata pe computer sau pe dispozitiv cand vizitati anumite site-uri web. Utilizam un numar de cookie-uri diferite pe site-ul pupo.ro, incluzand cookie-uri strict necesare, de performanta, de publicitate si de continut social sau de continut. Modulele cookie imbunatatesc experienta dvs. de navigare, permitand site-ului sa-si aminteasca actiunile si preferintele (cum ar fi selectia de login si regiune). Aceasta inseamna ca nu trebuie sa reintroduceti aceste informatii de fiecare data cand va intoarceti la site sau cautati dintr-o pagina in alta. Modulele cookie furnizeaza, de asemenea, informatii despre modul in care utilizatorii utilizeaza site-ul web, de exemplu daca este prima data cand viziteaza sau daca sunt vizitatori frecventi. Cititi mai multe despre modulele cookie (si alte tehnologii similare de urmarire) si despre modul in care folosim datele colectate prin intermediul acestor tehnologii, in Politica noastra de confidentialitate.
 
Ce cookies-uri folosim si de ce?
Am organizat cookie-urile pe care le folosim in urmatoarele categorii, pentru a intelege mai usor de ce avem nevoie de ele:
 • Strict necesare - sunt folosite pentru a ne asigura ca puteti folosi site-ul nostru corect si eficient
 • Performanta - sunt folosite pentru a analiza modul In care site-ul nostru functioneaza si cum il putem imbunatati
 • Functionalitate - sunt folosite pentru a imbunatati experienta dumneavoastra de navigare, pentru a va bucura de functionalitati cum este Cosul meu din Magazinul online
 • Informatii trafic / Publicitate - sunt folosite pentru a afla informatii legate de vizita dumneavoastra pe site, de unde ati accesat site-ul nostru si alte informatii asemanatoare

Cookies necesare
Unele cookie-uri sunt necesare pentru a va permite sa rasfoiti site-ul nostru, pentru a utiliza toate functionalitatile si zone sigure de acces. Utilizarea acestor cookie-uri este esentiala pentru ca site-ul sa functioneze. De exemplu, folosim cookie-uri de intrare pe durata unei sesiuni pentru a tine evidenta accesarilor unui utilizator in completarea formularelor care se intind pe mai multe pagini.


Cookies performanta
Folosim module cookie functionale pentru a ne aminti alegerile pe care le-ati facut sau informatiile pe care le-ati furnizat, cum ar fi numele dvs. de utilizator, limba sau regiunea in care va aflati. Acest lucru ne permite sa adaptam experienta pe siteul nostru in mod specific preferintelor dvs. De exemplu, modulele cookie de autentificare sunt cookie-uri functionale care sunt utilizate pe durata unei sesiuni (sau persistente, daca sunteti de acord cu functia "aminteste-ma") pentru a permite utilizatorilor sa se autentifice in vizitele ulterioare sau sa obtina acces la continut autorizat pe pagini.
 
Cookies de functionare
Cookies de securitate centrate pe utilizator pentru a detecta abuzurile de autentificare pentru o durata limitata persistenta, cum ar fi incercarile repetate de conectare nereusite. Aceste cookie-uri sunt stabilite pentru sarcina specifica de a spori securitatea serviciului
Continutul cookie-urilor pentru sesiuni de continut multimedia (cookie-uri flash) este folosit pe durata unei sesiuni pentru a stoca datele tehnice necesare, pentru redarea continutului video sau audio (de exemplu, calitatea imaginii, viteza legaturii de retea si parametrii de tamponare).
Load balancing cookies sunt utilizate pe durata sesiunii pentru a identifica acelasi server din pool pentru ca balancerul de incarcare sa redirectioneze cererile de utilizator in mod corespunzator.
Configurarea cookie-urilor personalizate pentru interfata cu utilizatorul este utilizata pentru a stoca preferinta unui utilizator cu privire la un serviciu pe paginile web.
 
Cookies de trafic si publicitate
Utilizam aceste cookie-uri pentru a estima numarul de vizitatori unici, pentru a imbunatati site-ul noastru si pentru a detecta cele mai cautate cuvinte din motoarele de cautare care conduc la o pagina Web. Aceste cookie-uri nu sunt folosite pentru a va viza in marketingul online. Utilizam aceste module cookie pentru a afla cum functioneaza site-urile web si site-urile comerciantilor nostri si facem modificari relevante pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare.
 
Elemente cookie de analiza terta parte - De asemenea, folosim Google Analytics si alti furnizori de analiza terta parte enumerati mai jos pentru a masura modul in care utilizatorii interactioneaza cu continutul site-ului nostru web. Aceste module cookie "amintesc" ce au facut utilizatorii nostri pe paginile anterioare si modul in care au interactionat cu site-ul web. Pentru mai multe informatii despre Google Analytics, accesati pagina de informatii Google. Pentru instructiuni despre cum sa renuntati la Google Analytics, consultati mai jos.
Cookies publicitare sunt utilizate pe site-ul nostru pentru a adapta marketingul la dumneavoastra si la interesele dvs. si pentru a va oferi un serviciu mai personalizat in viitor. Aceste cookie-uri iti aduc aminte ca ai vizitat site-ul nostru si este posibil sa impartasim aceste informatii unor terte parti, cum ar fi agentii de publicitate. Desi aceste module cookie pot sa urmareasca vizitele dispozitivului dvs. pe site-ul nostru web si pe alte site-uri, acestea nu va pot identifica in mod personal. Fara aceste cookie-uri, reclamele pe care le vedeti pot fi mai putin relevante si interesante pentru dvs. Aflati mai multe despre modul in care companiile utilizeaza modulele cookie pentru a efectua publicitate vizata sau redirectionata aici. Nu stabilim cookie-uri de publicitate prin reclame display ale comerciantilor nostri, desi comerciantii pot alege sa faca acest lucru independent.
In cele din urma, modulele cookie sociale si de continut sunt plasate de multe pluginuri sociale (cum ar fi butonul de tip Facebook) si alte instrumente menite sa furnizeze sau sa imbunatateasca continutul unui site web (de exemplu, serviciile care permit redarea fisierelor video sau care creeaza sectiuni de comentarii). Integram aceste module in platforma noastra pentru a imbunatati experienta de navigare si interactiunea cu site-urile noastre. Retineti ca unele dintre aceste servicii ale unor terte parti plaseaza cookie-uri care sunt, de asemenea, utilizate pentru lucruri precum publicitatea comportamentala, analiza si / sau cercetarea de piata.
 
Cat timp raman cookie-urile pe calculatorul meu sau pe dispozitivul mobil?
Durata de timp pentru care un cookie ramane pe computerul dvs. sau pe dispozitivul mobil depinde de tipul de cookie "persistent" sau de "sesiune". Cookie-urile pentru sesiuni dureaza pana cand opriti navigarea si cookie-urile persistente dureaza pana cand acestea expira sau sunt sterse. Majoritatea cookie-urilor pe care le folosim sunt persistente si vor expira intre 30 minute si doi ani de la data descarcarii pe dispozitiv. Vedeti sectiunea de mai jos despre cum sa controlati modulele cookie pentru mai multe informatii despre eliminarea acestora inainte de expirarea acestora.
 
Cum sa controlati cookies-urile
Puteti controla si gestiona cookie-urile in diferite moduri. Retineti ca eliminarea sau blocarea modulelor cookie poate avea un impact negativ asupra experientei utilizatorului, iar anumite parti ale site-ului nostru nu mai pot fi pe deplin accesibile.
Majoritatea browserelor accepta automat cookies-urile, insa puteti alege sa acceptati sau nu cookie-urile prin intermediul controalelor browserului dvs., adesea gasite in meniul browserului dvs. "Instrumente" sau "Preferinte". Pentru mai multe informatii despre modificarea setarilor browserului sau despre modul de blocare, gestionare sau filtrare a modulelor cookie, puteti gasi in fisierul de ajutor al browserului dvs. sau prin site-uri precum: www.allaboutcookies.org.
Multe dintre serviciile de publicitate terta parte si alte servicii de urmarire enumerate mai sus va ofera posibilitatea de a renunta la sistemele lor de urmarire. Puteti citi mai multe despre informatiile pe care le colecteaza si despre cum sa renuntati prin legaturile privind politica de confidentialitate enumerate mai sus.

Cookies parteneri

Descriere

Politica confidentialitate

Alexa Metrics

Folosim Alexa metrics pentru a vedea cum utilizatorii interactioneaza cu site-ul nostru

https://www.alexa.com/help/privacy

Google Analytics

Folosim Google Analytics pentru a masura cum utilizatorii interactioneaza cu site-ul nostru

https://policies.google.com/privacy

Reclame:

Parteneri

Description

Politica confidentialitate

Bing Ads

Folosim Bing Ads pentru reclama targetate catre clientii care au vizitat site-ul nostru

https://privacy.microsoft.com/en-ca/privacystatement

Facebook Custom Audiences

Folosim Facebook Custom Audiences pentru reclame destinate utilizatorilor site-ului nostru

https://www.facebook.com/policy.php

Google Ads

Folosim Google Ads pentru a reclame destinate utilizatorilor site-ului nostrum

https://policies.google.com/privacy

Social Media & Content:

Partener

Descriere

Politica confidentialitate

Facebook Connect

Folosim Facebook Connect pentru a permite utilizatorilor nostril sa interactioneze cu continutul nostrum si pentru a le permite distributia acestuia in Facebook sau alte platforme de socializare.

https://www.facebook.com/policy.php

Pinterest

Folosim Pinterest pentru a permite utilizatorilor nostril sa interactioneze cu continutul site-ului nostrum si pentru a le permite distributia acestuia in platforma Pinterest

https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy

Twitter

Folosim Twitter pentru a permite utilizatorilor nostri sa interactioneze cu continutul site-ului nostru si pentru a le permite distributia acestuia in platforma Pinterest

https://twitter.com/en/privacy

 

SECTIUNEA 18 – HOSTING

Magazinul nostru este gazduit de Shopify Inc. Acestia ne pun la dispozitie platforma comerciala online care ne permite sa vindem produsele si serviciile pupo.ro catre tine

Informatiile dumneavoastra sunt stocate in baza de date a Shopify, in serverele acestora si in general in aplicatia Shopify. Informatiile dumneavoastra sunt in siguranta, stocate in servere securizate cu firewall.

SECTIUNEA 19 - PLATILE

Daca ati ales un procesator de plati pentru a finaliza comanda, atunci mobilpay.ro va colecta datele cardului dvs. Toate informatiile sunt cryptate conform protocoalelor (PCI-DSS) Payment Card Industry Data Security Standard. Datele tranzactiei sunt stocate doar cat este necesar pentru a finaliza comanda. Dupa ce tranzactia a fost efectuata, toate infomatiile cardului tau sunt sterse imediat iar noi nu putem sub nici o forma accesa datele cardului dumneavoastra.

Toti procesatorii de plati integrati in pupo.ro sunt evaluati conform standardelor (PCI-DSS) si supravegheati de PCI Security Standard Council acesta fiind organismul de supraveghere international creat prin efortul procesatorilor cunoscuti ca Visa, Mastercard, American Express and Discover.

Respectarea acestor standarde este conforma un grad ridicat de siguranta a tranzactiilor pe site-ul pupo.ro si pe platforma Shopify

Pentru mai multe informatii legate de standardele de Securitate si securitatea informatiei, puteti accesa Shopify’s Terms of Service (https://www.shopify.com/legal/terms)  sau  Privacy Statement (https://www.shopify.com/legal/privacy).

SECTIUNEA 20 – CAPACITATEA DE A CONTRACTA

Potrivit art. 1180 Noul Cod Civil, poate contracta „orice persoana care nu este declarata incapabila de lege si nici oprita sa incheie anumite contracte”. Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii confirmati, asigurati si garantati faptul ca aveti capacitate deplina pentru a contracta. Prin acceptarea acestor termeni si conditii confirmati, asigurati si garantati faptul ca implicit ca aveti capacitate de exercitiu deplina. Astfel garantati ca varsta dumneavoastra depaseste varsta legala la care puteti accesa produsele si serviciile oferite, atata timp cat pagina de internet: www.pupo.ro poate fi folosita doar de persoanele majore, care au Implinit 18 ani detinand capacitatea deplina de a desfasura actiuni juridice. Nu este recomandat ca persoanele sub 18 ani sa furnizeze date cu caracter personal fara consimtamantul parintilor sau tutorilor. Magazinul Pupo.ro nu solicita si nu va solicita informatii personale de la copii si adolescenti si nu colecteaza in mod intentionat astfel de date, si le va sterge de indata ce va descoperi o astfel de situatie. Veti confirma de asemenea ca nu veti folosi produsele si serviciile pentru nici o activitate imorala si/sau ilegala care ar incalca actele normative ale Romaniei sau ale spatiului Uniunii Europene. Nu veti transmite virusi sau secvente de cod de natura distructiva asupra site-ului sau utilizatorilor sai. Orice tentativa de Incalcare a acestor Termeni si Conditii va duce la incetarea imediata a furnizarii serviciilor de catre pupo.ro si dupa caz implicarea organelor abilitate daca s-a constatat o Incalcare a legii. Prin acceptarea acestor termeni si conditii se confirma implicit ca varsta dumneavoastra depaseste varsta legala la care puteti accesa produsele si serviciile oferite. Pagina de internet: www.pupo.ro poate fi folosita doar de persoanele majore, care au implinit 18 ani detinand capacitatea deplina de a desfasura actiuni juridice.

 SECTIUNEA 21 - INTREBARI SI SOLICITARI

Daca veti dori sa accesati, corectati sau stergeti orice informatie personala dezvaluita catre noi, puteti sa ne contactati pe adresa de mail office@pupo.ro sau ne poti suna pe numerele de contact. Orice intrebare despre Termenii si conditiile utilizarii site-ului pupo.ro se poate adresa pe email: office@pupo.ro 

SECTIUNEA 22 - DATELE DE IDENTIFICARE OKART MOBILIUM SRL

Okart Mobilium Srl.
Sediu social: Cluj, Cluj Napoca, Str Nicolae Draganu 16
Inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J12/500/2011
CUI: RO28125144
Telefon: 0723115119