Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Ce păcat. Nu ai produse în coș

Pupo.ro Story

Când am devenit mamă, mi-am dorit să aduc în viaţa copilului meu doar lucruri naturale, educative, sănătoase, lucruri care să îşi lase amprenta asupra dezvoltării lui, într-un mod pozitiv. Mi-am făcut mii de griji legate despre cum şi ce trebuie să fac pentru a-i dezvolta inteligenţa şi abilităţile sociale micuţului meu Ştefan, ştiut fiind că 80% din creierul copilului se dezvoltă până la vârsta de 3 ani. Mi-am dorit să îi pot citi cele mai frumoase cărţi şi să îi ofer cele mai bune, sigure şi educative jucării. Am citit foarte mult despre educaţia copilului, am navigat printre mii de produse inutile, toxice sau periculoase pentru copii pentru a găsi exact ceea ce avea el nevoie. Din fericire am avut disponibilitatea financiară în a cheltui şi experimenta, însă rezultatul este un garaj plin până la refuz cu jucării scumpe, dar inutile sau jucării frumoase, dar periculoase. Nu va recomand să faceţi ca mine!

Din această experienţă s-a născut pupo.ro

      Dorinţa de a oferi copilului tot ce este mai bun şi util, a devenit ceva mai mult. Prin pupo.ro am încercat să creez un loc sigur, un magazin online cu produse testate, un loc care să ajute părinţii să economisească bani şi timp cumpărând copiilor doar ceea ce au nevoie şi evitând lucrurile inutile, periculoase sau frumoase dar fără valoare în dezvoltarea armonioasă a micuţilor. Majoritatea produsele Pupo sunt testate pe copilul meu dar şi în grădiniţele din Cluj. Veţi regăsi în site produse de marca, ce sunt folosite în programele educative sau în grădiniţele din Marea Britanie şi ţările nordice. Veţi regăsi în site inclusiv produse create de doctori-psihologi pediatri şi specialişti în educaţia copilului mic.Toate jucăriile vândute de pupo.ro sunt fabricate în Uniunea Europeană, importate direct de către noi, oferind astfel un raport calitate preţ excelent.

Dar nu a fost suficient…

     Într-o lume încărcată de informaţie mi-a fost greu să discern şi să aleg între miile de cărţi destinate copilului mic. Literatura tradiţională şi mai ales cea internaţională, abundă în exemple negative,  în poveşti de groază. Fără a contesta valoarea literară şi fără nici o urmă de maliţiozitate, aduceţi-va aminte, de exemplu, de Hansel şi Gretel, o poveste în care copiii sunt părăsiţi în pădure de părinţii lor pentru că nu aveau cu ce să îi hrănească. Şi exemplele ar putea continua.

     Simţeam nevoia să îmi cresc copilul cu exemple pozitive şi poveşti legate de valori cum ar fi curajul, prietenia, altruismul, grijă faţă de natură. Din păcate am găsit puţine cărţi bazate pe concepte moderne de educaţie gen disciplină pozitivă sau educaţia prin valori. Aşa s-au născut Cărţile Pupo, cele mai frumoase poveşti educative româneşti bazate pe ultimele cercetări în dezvoltarea inteligenţei copilului mic şi pe principii moderne de educaţie.

     Cărţile Educative Pupo le-am scris cu gândul la copiii mici, de la naştere până la 4 ani, deoarece ştim cu toţii cât este de importantă este lectura încă de la vârste fragede. Această reprezintă baza dezvoltării cognitive şi oferă cel mai bun start în viaţă.

     Obiectivul meu este să ofer micuţilor doar ce au nevoie cu adevărat şi doar lucruri care îi stimulează în vederea dezvoltării lor armonioase, pe toate planurile, atât fizic, cât şi intelectual. Nu încurajăm consumerismul inutil, nu vrem să va vindem lucruri frumoase dar inutile, doar din dorinţa de a câştiga financiar.

Să nu uităm că jocul este cea mai bună modalitate de învăţare pentru cei mici, fie că folosesc un bat sau un puzzle complicat. Şi să nu uităm că orice am cumpăra copilaşului nu vom putea înlocui niciodată dragostea părintelui!

Cu sinceritate,

 

Mirabela Les